CV of Our founder


Hazai diplomáit tekintve villamosmérnök (BME), mérnök-tanár (BME), posztgraduális szakközgazdász és államháztartási pénzügyi auditor (Ernst & Young, Bankárképző Zrt.). Nemzetközi tanulmányait tekintve menedzsment-oktató és távoktatási tanár (Diplom in Management Studies, The Open University, Open Business School, U.K.), tréner (Allround European Senior Management Trainers Programme), menedzsment- és HR-fejlesztési szakértő (ASK Management Institute, Portland, Oregon, U.S.A.).
A humánerőforrás-fejlesztés, a felnőttképzés önfejlődésre nyitott és gyakorlott szakértője, a személyi és szervezeti hatékonyság folyamat- és rendszerszemléletű megvalósításának képviselője. Az interaktív előadások, a tréningvezetés és a tudatos szervezeti kultúra-fejlesztés lelkes híve, különösen a hatékony csapatműködés, a célkitűzésen és önértékelésen alapuló teljesítményértékelő rendszerek kialakításának, valamint működtetésének tapasztalt segítője.

A menedzsment módszertanok néhány speciális területének is szakértője, mint például a klaszter-menedzsment, a közszolgálati intézményvezetés adaptált üzleti módszertanok és "best practices" általi fejlesztése, a piaci sikerességig vitt üzleti innováció menedzsmentje. Meggyőződése, hogy az üzleti életben bevált módszertanok adekvát adaptációs technikákkal alkalmazhatóvá tehetők bármely társadalmi-, vagy non-profit szervezet, intézmény sikeres működtetésére. Ezen esetekre vonatkozó adaptációi egyenként is hiteles referenciák. Magyar és idegen nyelven publikált 10 könyvrészlet, illetve könyv, valamint közel 100 szakcikk fűződik a nevéhez. Több magyarországi egyetem meghívott előadója, a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottsága Tudósklubjának tagja, a Vállalkozók Európai Parlamentje képviselője (2008-2012), a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) elnöke, a Humán Szakemberek Országos Szövetségének (HSZOSZ) társelnöke, valamint az Innovatív Klaszterek Országos Szövetségének (IKOSZ) elnökségi tagja.


AttachmentSize
PDF icon szugyi_gyorgy_cv_eng.pdf197.1 KB