Magyarul In English
Címlap

hír

Dr. Dudás Ferenc és Szügyi György riportja az Orient Rádióban

Dr. Dudás Ferenc, a közigazgatás szakértője egy rendhagyó szakmai disputa keretében Szügyi Györggyel a rezilienciáról beszélgetett 2017.03.30-án.

A háromnegyedórás adás keretében korunk turbulens hálózatos környezetének kérdéseiről, a stressz-tűrésről, a változásokról, és azok megfelelő kezeléséről esett szó. Bevezetésként magával a fogalommal ismerkedhettünk meg, a mindennapi életből vett példákkal szemléltetve.

Újra elérhető a VÁLLALKOZÓI ABC – Út a sikeres vállalkozáshoz című könyv és hanganyagÖrömmel tudatjuk Önökkel, hogy ismét elérhető – immár digitális változatban is – a nagy sikerű
VÁLLALKOZÓI ABC – Út a sikeres vállalkozáshoz
című könyvünk és a kiegészítéséül szolgáló hanganyagunk.

Mi a könyv célja?
  • - gondolatébresztő, hiszen olyan kérdéseket vet fel és válaszol meg, amivel minden vállalkozónak szembe kell néznie
  • - ötletgyűjtemény, sok praktikus tanáccsal, javaslattal
  • - gyakorlati útmutató, a nulladik lépéstől (mert nem a vállalkozás bejegyzésével kezdődik – vagy kellene kezdődnie – a vállalkozásoknak) a sokadikig, számtalan élettapasztalatból és gyakorlatból vett leírással

Jubileumi hír: 10 éves az oldalunk!Kedves Partnereink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy jubilálunk: 10 éves az új honlapunk!

A kerek évforduló alkalmából szívesen emlékezünk vissza az első cikkre, mely cégünk történetét ismertette. Az oldal elérhető: EZEN A LINKEN.

Thermo Épgép vezetés együttműködés fejlesztés sorozat


Folytatódik az Thermo Épgép Építőipari Kivitelező és Szolgáltató Kft. felsővezetésének együttműködés-fejlesztési sorozata. A vállalat prémium minőségű épület- és gépésztechnológiai szolgáltatásokat kínál a magán- illetve az ipari szektor számára, a tervezéstől egészen a komplett kivitelezésig.

Moltech egyeztetés a felmérés indításának módjáról


A Moltech Kft. és az Euromenedzser Kft közötti megállapodás értelmében elkezdődik a „Vállalati munkakultúra kérdőív” felmérés. Az Euromenedzser Szakmai Műhelyének munkatársai az Európai Minőség Szervezet Nemzetközi Bírálóbizottsága által „Minőség-Innováció 2016” elismerő oklevél díjas szolgáltatásán a Moltech cég vezetői, középvezetői és kulcsfontosságú emberei vesznek részt.

Moltech vezetéskultúra felmérő projekt indítása


Ismét bővül a CÉGSZENZOR szolgáltatást igénybe vevők köre!
Most a röszkei Moltech Kft csatlakozik a fejlődni vágyó cégek sorához

Gyászközlemény - szomorú szívvel búcsúzunk Szügyi Györgynétől


Kedves Partnereink!

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Szügyi Györgyné Sándor Zsuzsanna, cégünk gazdasági vezetője, a kedves, segítőkész és mosolygós kolléganő 2017. február 24-én hajnalban eltávozott közülünk.

Új szolgáltatás: Reziliencia-tréningek


Kedves Partnerünk! Elérhető a Dél-Alföldi régióban is a „REZILIENCIA TRÉNING”!

A reziliencia, mint a cégműködés, munkavégzés során kialakítandó magatartás úgy értelmezhető, mint korunk változás-tűréssel, stresszel és kockázatokkal való hatékony együttélés.

A napi munkavégzésünk során, a cégműködés részeként gyakran,  már-már rendszeresen kerülünk kapcsolatba

Sikeres reziliencia-tréning az IIR-nél Szügyi György előadásában


Örömmel adunk hírt kedves Partnereinknek, hogy felkérésre cégünk Szakmai Műhelyének képviseletében, Szügyi György tartott képzést az IIR (Institute for International Research) konferencia és szeminárium központjában.

A kétnapos tréning témája:
„Reziliencia - Stressztűrő képesség fejlesztése az eredményesebb munkavégzésért nem csak vezetőknek”

Oldalak

Feliratkozás RSS - hír csatornájára