Magyarul In English
Címlap

TÁMOP

TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003


                                                                                                                          

Sikeresen lezárult az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Kft.partnerségében megvalósított digitális tananyag-fejlesztési projekt


2015. július 31-én sikeresen lezárult az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. partnerségében megvalósított digitális tananyag-fejlesztési projektje a TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 keretében, melyre a két cég 64 millió forint támogatást nyert el.

A támogatás révén a két vállalkozás 8 pedagógussal, szakértők támogatásával dolgozta ki a Pénzértő elnevezésű, a 15-17 éves korosztály pénzügyi tudatosságát és pénzügyi alapismereteiket fejlesztő interaktív tananyagot. Az innovatív taneszköz interneten, egy regisztrációt követően ingyenesen érhető el.

Hétfőtől indul az SZTE hallgatóinak tréning sorozata!


Hétfőn elindul a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035 „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” projekt keretén belül az SZTE hallgatóinak féléves tréning sorozata. Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ csapatépítési és vezetési készségfejlesztési témákban tart képzést.

A Szegedi Tudományegyetem kiemelt feladatának tekinti a tudományos eredmények disszeminációját és a tudománynépszerűsítést.

TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003


                                                                                                                          

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL DIGITÁLIS TANANYAG FEJLESZTÉSÉT HAJTJA VÉGRE AZ ERGOFIT KFT AZ EUROMENEDZSER KFT KONZORCIUMI PARTNEREKÉNT


A TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 számú „PÉNZÉRTŐ. A Te pénzed – a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld!” A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára című projekt digitális tananyag fejlesztésre az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. partnerségben 64 millió forint támogatást nyert el.

A projekt célja egy olyan interaktív digitális tananyag kidolgozása, amely fejleszti a 15-17 éves korosztály pénzügyi tudatosságát, ismereteit, elősegíti a felelős pénzügyi döntések meghozatalát a mindennapok pénzügyeiben.

TÁMOP-2.1.3.A-12/1 képzéseink


A TÁMOP-2.1.3.A-12/1 pályázatában résztvevő partner cégeink folyamatos tudásukat bővítik a szervezet-vezetés és munkakultúra tudatos fejlesztésének módszertanával,
illetve a nehéz piaci körülmények közötti versenyképesség megőrzésének menedzsment módszertanával kapcsolatos képzésekkel.

A szervezet-vezetés és munkakultúra tudatos fejlesztésének módszertanával kapcsolatos képzés végetért.
A nehéz piaci körülmények közötti versenyképesség megőrzésének menedzsment módszertanával kapcsolatos képzés szeptembertől folytatódik.

TÁMOP 2.1.3/12A tájékoztató anyagokElérhetőek a 2013. július 23-án megrendezett „Munkahelyi képzések támogatása mikro-és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című tájékoztató nap előadásanyagai, amelyeket ezen a linken érhet el.

TÁMOP 2.1.3/12A projektindító napA „Munkahelyi képzések támogatása mikro-és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázat projektindító napja, holnap, 2013. július 23-án 11 órától lesz megtartva.

A projektindító nap célja, hogy segítséget nyújtson a TÁMOP 2.1.3/12 A konstrukció nyertes pályázóinak a projektek megvalósítása során jelentkező pénzügyi, szakmai és adminisztratív feltételek értelmezéséhez – kiemelten a kifizetési igénylések, szerződésmódosítások, változásbejelentések formai és tartalmi elvárásainak értelmezésében.

TÁMOP képzés a Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulatnál


2013. március 6-án lesz a TÁMOP projektből megvalósuló képzés következő alkalma a Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulatnál. A képzést elnök-vezérigazgatónk, Szügyi György tartja.

Lezárult a TÁMOP képzés az Euromenedzsernél


2013. február 19 - én sikeresen lezárult a TÁMOP forrásból megvalósuló Hatékony Vezető című munkahelyi képzésünk: mind a nyolc résztvevő megszerezte a Tanúsítványt.

Oldalak

Feliratkozás RSS - TÁMOP csatornájára