Magyarul In English
Címlap

reziliencia

Orientpress-cikk a rezilienciáról


Ahogy arról korábban hírt adtunk, Dr. Dudás Ferenc, a közigazgatás szakértője egy rendhagyó szakmai disputa keretében Szügyi Györggyel a rezilienciáról beszélgetett 2017.03.30-án.


A riportot követően az Orient Press Hírügynökség összefoglalót készített, melyet az alábbi linken olvashatnak:

Reziliencia-tréning

Elérhető a Dél-Alföldi régióban is a „REZILIENCIA TRÉNING”!

A reziliencia, mint a cégműködés, munkavégzés során kialakítandó magatartás úgy értelmezhető, mint korunk változás-tűréssel, stresszel és kockázatokkal való hatékony együttélés.

A napi munkavégzésünk során, a cégműködés részeként gyakran,  már-már rendszeresen kerülünk kapcsolatba turbulens változásokkal, frusztráló kockázati tényezőkkel, stresszel. Mindezek megnyilvánulási formája például: túlterhelés, konfliktuskezelés, kiégés, stb. Hatékony kezelésükben segít a

Új szolgáltatás: Reziliencia-tréningek


Tisztelt Partnerünk!


A reziliencia, a cégműködés, munkavégzés során kialakítandó magatartás úgy értelmezhető, mint korunk változás-tűréssel, stresszel és kockázatokkal való hatékony együttélés.

A reziliencia, a cégműködés, munkavégzés során kialakítandó magatartás úgy értelmezhető, mint korunk változás-tűréssel, stresszel és kockázatokkal való együttélése:

A napi munkavégzésünk során, a cégműködés részeként gyakran kerülünk kapcsolatba turbulens változásokkal, frusztráló kockázati tényezőkkel, stresszel. Például: túlterhelés, konfliktuskezelés, kiégés, stb. A felmerülő problémák hatékony kezelésében segít a reziliens-viselkedés, melynek megfelelő alkalmazásával könnyedén küzdhetjük le a felmerülő kihívásokat.

Új szolgáltatás: Reziliencia-tréningek


Kedves Partnerünk! Elérhető a Dél-Alföldi régióban is a „REZILIENCIA TRÉNING”!

A reziliencia, mint a cégműködés, munkavégzés során kialakítandó magatartás úgy értelmezhető, mint korunk változás-tűréssel, stresszel és kockázatokkal való hatékony együttélés.

A napi munkavégzésünk során, a cégműködés részeként gyakran,  már-már rendszeresen kerülünk kapcsolatba

Sikeres reziliencia-tréning az IIR-nél Szügyi György előadásában


Örömmel adunk hírt kedves Partnereinknek, hogy felkérésre cégünk Szakmai Műhelyének képviseletében, Szügyi György tartott képzést az IIR (Institute for International Research) konferencia és szeminárium központjában.

A kétnapos tréning témája:
„Reziliencia - Stressztűrő képesség fejlesztése az eredményesebb munkavégzésért nem csak vezetőknek”
Feliratkozás RSS - reziliencia csatornájára