Magyarul In English
Címlap

tanácsadás

Personal development support


 
Szolgáltatásaink a klasszikus képzési módszertanok mellett tudatosan egészülnek ki a humán erőforrás kompetencia-fejlesztésének legkorszerűbb, személyre szabott módszereivel. Ilyen értelemben is különleges lehetőség, hogy szakértőink képesek a mindenkori „elakadás” elhárításának és a további fejlődés megvalósításának a legcélravezetőbb módszertanát alkalmazni.


 

Quality Policy


 Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Kft. minőségpolitikája összhangban van az alapító okiratában megfogalmazott feladataival, távlati elképzeléseivel és ügyfeleink megelégedettségét, elkötelezettségét szolgálja.

Education, philosophy


Our philosophy can be summarized in the concept of the ‘leadership tree’. The unity of the past, the present and the future and an on-going development and renewal. The secret of every long term regional economies, institutional and business organization is a well balanced, harmonious live. The key to success is to not only know, but also practice the skills and knowledge to cooperate through positive thinking and fruitful behavior.

Sikeresen lezárult az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Kft.partnerségében megvalósított digitális tananyag-fejlesztési projekt


2015. július 31-én sikeresen lezárult az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. partnerségében megvalósított digitális tananyag-fejlesztési projektje a TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 keretében, melyre a két cég 64 millió forint támogatást nyert el.

A támogatás révén a két vállalkozás 8 pedagógussal, szakértők támogatásával dolgozta ki a Pénzértő elnevezésű, a 15-17 éves korosztály pénzügyi tudatosságát és pénzügyi alapismereteiket fejlesztő interaktív tananyagot. Az innovatív taneszköz interneten, egy regisztrációt követően ingyenesen érhető el.

25 éves lett az ErgoFit Kft.!


25 éves lett Partnerünk, a budapesti székhelyű ErgoFit Tanácsadó és Továbbképző Kft. A tanácsadás területén ügyfélkörükbe különböző gazdasági szektorokban tevékenykedő és különböző méretű szervezetek tartoznak, részben a gazdálkodó szférából, részben a közszférából.

A szervezet-specifikus megoldások kidolgozását, fejlesztését a megbízó cég szakembereiből álló munkacsoport végzi tanácsadóik irányításával. A munkacsoport biztosítja a cégismeretet a rendszer kidolgozásában, elvégzi a rendszer tesztelését, segíti a

Folytatódnak a munkahelyi képzések a Kunplast-Karsai Zrt.-nél


A TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0180 pályázat keretében "Nehéz piaci körülmények közötti versenyképesség megőrzésének menedzsment-módszertana" címmel képzést tartunk a Kunplast-Karsai Műszaki Műanyagipari Zrt.-nek.

A céget 1961-ben alapították meg Bács-Kiskun megyei Műanyagfeldolgozó Vállalat néven önálló tanácsi vállalatként. A gyár saját erejéből megteremtette az Alföld műanyag- és gumifeldolgozó iparát.

A HDDE Magyarország Kft. Humán tanácsadása


A HDDE Magyarország Kft. 2011 óta végzi tevékenységét folytatva egy 20 éves sikeres vállalkozást, amit több mint 2 éve elődeiktől vettek át.
Céljuk, hogy ügyfeleiket a lehető legjobb és leggyorsabb kiszolgálásban részesítsék.

Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ workshop keretein belül Humán tanácsadást nyújt a HDDE Magyarország Kft.-nek, ezzel elősegítve a cég munkakultúrájának további fejlődését.

A következő workshop "Munkakultúra átvilágítás" címmel március 25-én (holnap) 8:00-tól kerül megrendezésre.

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL DIGITÁLIS TANANYAG FEJLESZTÉSÉT HAJTJA VÉGRE AZ ERGOFIT KFT AZ EUROMENEDZSER KFT KONZORCIUMI PARTNEREKÉNT


A TÁMOP-3.1.2-12/2-2012-0003 számú „PÉNZÉRTŐ. A Te pénzed – a Te jövőd! Tudd, értsd, kezeld!” A pénzügyi tudatosság fejlesztése a 15-17 éves korosztály számára című projekt digitális tananyag fejlesztésre az Euromenedzser Kft. és az Ergofit Tanácsadó és Továbbképző Kft. partnerségben 64 millió forint támogatást nyert el.

A projekt célja egy olyan interaktív digitális tananyag kidolgozása, amely fejleszti a 15-17 éves korosztály pénzügyi tudatosságát, ismereteit, elősegíti a felelős pénzügyi döntések meghozatalát a mindennapok pénzügyeiben.

25 éves a Metrimed


25 éves lett a Metrimed Orvosi Műszergyártó Kft, mely cégnek TÁMOP és DAOP pályázati kereteken belül vállalati tanácsadást nyújt az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ.
Ezen évforduló alkalmából szeretettel gratulálunk!
A Délmagyarban megjelent egy cikk a 25 év rövid összefoglalójáról, amit itt olvashat.

Nem kell a videó? (2013/12)


Tisztelt Partnerünk!

Előző levelünkben arra kértük, hogy válassza ki az Ön számára legérdekesebb témakört, amelyből oktatóvideót készítünk.
Továbbra is arra buzdítjuk, hogy az alábbi témák közül emelje ki az ön számára a legfontosabbat, hogy az abból készült videóval is tudjunk Önnek és Partnereinknek segíteni.

A videó, amint elkészült, ingyenesen megtekinthető lesz weboldalunkon.

Oldalak

Feliratkozás RSS - tanácsadás csatornájára