Magyarul In English
Címlap

tréning

Lezárult a SZINT Kft. Üzleti számítógéphasználat megnevezésű informatikai képzéssorozata


A TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0050 pályázat keretében "Képzéssel a hatékony működésért" címmel képzéssorozatot tartottunk, amelyben gyakorlati vezetői ismereteket és üzleti számítógép használatot sajátítottak el a  SZINT Szegedi Intézménytakarító Kft. munkatársai.

A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának 100%-os tulajdonában álló SZINT Szegedi Intézménytakarító Kft. 2001-ben kezdte meg a működését.

Alapfeladatként a szegedi általános és középiskolák, kollégiumaik takarítását látja el.
Az

Lezárult a Synbio Szociális Szövetkezet 1. moduljának képzése


A TÁMOP-2.4.3.D-2-13/1-2013-0215 pályázat keretében „Minőségi követelmények és teljesítményelvárások teljesítése” címmel képzéssorozatot tartunk a Synbio Szociális Szövetkezet munkatársainak, melynek első modulja sikeres záró vizsgával és a tanúsítványok átvételével zárult.

A Synbio Szociális  Szövetkezetet  2013. tavaszán hozta létre a Gea Media Non-profit Kft. funkcionális élelmiszerek fejlesztésére és gyártására.

Lezárult a Kunplast-Karsai Zrt. munkahelyi képzéssorozata


A TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0180 pályázat keretében "Nehéz piaci körülmények közötti versenyképesség megőrzésének menedzsment-módszertana" címmel képzéssorozatot tartottunk a Kunplast-Karsai Műszaki Műanyagipari Zrt.-nek.

A céget 1961-ben alapították meg Bács-Kiskun megyei Műanyagfeldolgozó Vállalat néven önálló tanácsi vállalatként. A gyár saját erejéből megteremtette az Alföld műanyag- és gumifeldolgozó iparát.

Felsővezetői coaching az Angex üzletlánccal!


Az Angex 2004 Kft. kiváló minőségű angol használt ruházattal foglalkozik. Az esőáras, a minőségi kilós, és az exclusive vállfás üzleteikben családbarát környezetet alakítottak ki. Az extra méret, a női, a férfi, és a gyerekrészleg mellett ’játszósarkokkal’ kedveskednek a kicsik számára, hogy ezzel is még kényelmesebbé tegyék a családok számára a vásárlást.

Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ felsővezetői (executive) coaching keretein belül képzést nyújt az Angex Kft.-nek a mai napon 9 órától, melynek a folytatására a jövőhéten kerül sor.

ArchEnerg Klaszter Stratégiai workshop III. felvonás


Az ArchEnerg Klaszter céljául tűzte ki a klasztermenedzsment nemzetközi kompetenciáinak fejlesztését és nemzetközi szinten való megjelenését.
A nemzetközi nyitáshoz hozzátartozik a klasztertagok nemzetközi piacon való megjelenésének támogatása, illetve termékeik és szolgáltatásaik külföldi piacokra történő belépésében való segítségnyújtás.

Ennek a stratégiai tervezése zajlik az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ szakértőinek támogatásával.

A következő workshop időpontja 2014. május 6. (kedd) 9 óra.

Berkemann Bt. készségfejlesztő képzés


1885. július 8-án Heinrich Ad. Berkemann hamburgi cipész egy kis manufaktúrát alapított különleges minőségű cipők gyártására.

A Berkemann innovatív ötletekre épített és épít ma is. 1903-ban a vállalat egy úttörő ötletet valósított meg: kifejlesztette a világ első sorozatgyártásban készülő ortopéd lúdtalp betétjét.
Folyamatosan fejlesztett termékeikkel az Önök egészségét, kényelmét és jó közérzetét szolgálják mindenben. Termékeik bizonyítják, hogy az egészséges is lehet esztétikus és divatos.

Thermo Épgép Kft. workshopA Thermo Épgép Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t 2002-ben alapították.
A Társaság elsődleges célja a gazdasági élet szereplői tevékenységének a hatékony, pontos, szakszerű kiszolgálása.

A jelenlegi technológia fejlődések az építőipari kivitelezések során a megújuló energiák hasznosításában jelentkezik leginkább, ezért cégük kiemelt figyelmet fordít az energia hatékony rendszerek tervezésére és kivitelezésére.

Térítésmentes előadás - A hatékony vezetői információ-menedzsment a XXI. században


Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ megalakulásának közelgő 25. éves évfordulója alkalmából térítésmentes előadás-sorozatot szervezünk.

Az előadások havonta keddenként, vagy szerdánként 15:00 – 16:30-ig kerülnek megrendezésre az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ székhelyén.

Partnereink, előzetes regisztráció esetén díjmentesen vehetnek részt!
Az elkövetkezendő 2 alkalom témái és időpontjai:

2014. április 16. A hatékony vezetői információ-menedzsment a XXI. században

Folytatódik az ArchEnerg Klaszter nemzetközi klaszterstratégiájának kidolgozása


Az ArchEnerg Klaszter céljául tűzte ki a klasztermenedzsment nemzetközi kompetenciáinak fejlesztését és nemzetközi szinten való megjelenését.
A nemzetközi nyitáshoz hozzátartozik a klasztertagok nemzetközi piacon való megjelenésének támogatása, illetve termékeik és szolgáltatásaik külföldi piacokra történő belépésében való segítségnyújtás.

Ennek a stratégiai tervezése zajlik az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ szakértőinek támogatásával.
A következő workshop időpontja 2014. április 9. (szerda) 9 óra.

Oldalak

Feliratkozás RSS - tréning csatornájára