Magyarul In English
Címlap

fejlesztés

Ízelítő képzéseinkből - helyi gazdaság,- és együttműködés-fejlesztés videó

Kedves Látogatónk!

Figyelmébe ajánljuk egyik szakmai bemutatkozó videónkat, melynek megtekintésével bepillantást nyerhet a nálunk zajló szervezet- és HR-fejlesztések mindennapjaiba.

Projektoros interaktív táblával, ideális workshop, tréning, coaching és más HR-fejlesztési környezettel, több mint 7000 kötetes könyvtárral segítjük a fejlődésre vágyókat. Egyedülálló oktató videóink, helyzetgyakorlat- és esettanulmány-gyűjteményünk, módszertani segédleteink hatékonyan és változatosan támogatják a fejlődést.

Cluster development, economy developmentA klasztertagok érdekfeltárásának, az érdekharmonizáció folyamatának segítése a klasztertagok közös, illetve közössé formálható célrendszerének kialakítását szolgáló szakmai támogatás. A sikeres klaszterműködés legújabb nemzetközi trendjeinek alkalmazásba illesztése, az eltérő gazdaságfejlesztési prioritások figyelembevételével megvalósított adaptáció elvégzése és az így kialakított adekvát módszertanok alkalmazása jelenti a folyamat kulcspontjait.

Teamworking developmentSzolgáltatásaink a klasszikus csapatműködés-fejlesztési módszertanok mellett tudatosan egészülnek ki a csapatműködés fejlesztésének legkorszerűbb, a mindenkori csapat igényeihez és együttműködési állapotához leginkább illeszkedő módszerekkel. Ilyen értelemben is különleges lehetőség, hogy szakértőink képesek a mindenkori „csapat-elakadás” elhárításának és a további fejlődés megvalósításának a legcélravezetőbb módszertanát alkalmazni.


Tőkebefektetések terén Magyarország élen jár a régióban


Rekordszámú, mintegy 290 közép- és kelet-európai cég jutott kockázati- és magántőkéhez 2014-ben, köztük is kiemelkedő arányban voltak a magyar vállalkozások – derül ki az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) adataiból.

Klaszter-fejlesztés, gazdaságfejlesztésA klasztertagok érdekfeltárásának, az érdekharmonizáció folyamatának segítése a klasztertagok közös, illetve közössé formálható célrendszerének kialakítását szolgáló szakmai támogatás. A sikeres klaszterműködés legújabb nemzetközi trendjeinek alkalmazásba illesztése, az eltérő gazdaságfejlesztési prioritások figyelembevételével megvalósított adaptáció elvégzése és az így kialakított adekvát módszertanok alkalmazása jelenti a folyamat kulcspontjait.

Csapatműködés fejlesztéseSzolgáltatásaink a klasszikus csapatműködés-fejlesztési módszertanok mellett tudatosan egészülnek ki a csapatműködés fejlesztésének legkorszerűbb, a mindenkori csapat igényeihez és együttműködési állapotához leginkább illeszkedő módszerekkel. Ilyen értelemben is különleges lehetőség, hogy szakértőink képesek a mindenkori „csapat-elakadás” elhárításának és a további fejlődés megvalósításának a legcélravezetőbb módszertanát alkalmazni.


Megújul a weboldalunk!
Hamarosan új ruhába öltöztetjük honlapunkat, emellett szakmai tartalmainkat könnyebben áttekinthető struktúrába helyezzük.
Érdemes gyakran visszatérni oldalunkra, mert az első látogatók értékes szakmai ajándékokat találnak rajta.

Üdvözlettel:
Az Euromenedzser munkatársai
A coaching átütő sikerének titka a vezetők fejlesztésében

Tisztelt Partnereink!

Ezúton ajánljuk Partnereink figyelmébe a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Humán Szakemberek Országos Szövetsége pártolásával Csongrád megyében működő Humán klub  következő összejövetelét, mely az alábbi témában kerül megrendezésre:

A coaching átütő sikerének titka a vezetők fejlesztésében

Időpont:  2012. június 18. hétfő 15.00 óra

A jól kiválasztott munkatársak fejlesztése

Tisztelt Partnereink!

Ezúton ajánljuk az Önök figyelmébe a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Humán Szakemberek Országos Szövetsége pártolásával Csongrád megyében működő Humán Klub soron következő összejövetelét, melynek témája:

A jól kiválasztott munkatársak fejlesztése

A jövő lehetőségei (2012/08)

Tisztelt Partnereink!

Ezúton ajánljuk az Önök figyelmébe a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Humán Szakemberek Országos Szövetsége pártolásával Csongrád megyében működő Humán Klub soron következő összejövetelét, melynek témája:

A jól kiválasztott munkatársak fejlesztése

Előadó:    Dr. Klein Sándor (emeritus professzor).

Oldalak

Feliratkozás RSS - fejlesztés csatornájára