Magyarul In English
Címlap

megye

Feltalálói Fórum a Kamarában!

Tisztelt Partnereink!

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Klubja és az Enterprise Europe Network-Szeged ismételten Feltalálói Fórumot szervez az alábbi témában:

Szoftverek szerzői jogi védelme a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Időpont: 2012. március 29. (csütörtök) 14.00 óra

Riport a Városi Televízióban Szügyi Györggyel

Tisztelt Partnereink!

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala 2012. február 6-án közös gondolkodásra hívta meg a szegedi gazdasági élet meghatározó képviselőit az idei költségvetési rendeletről és az ezzel kapcsolatos célokról, tervekről, elképzelésekről, melyek városunk hosszú távú fejlesztését célozzák meg.

A találkozón Szügyi György úr interjút adott a Szegedi Városi Televízió riporterének, melyet az alábbiakban tekinthetnek meg:

Kamarai Bál!

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Partnerünket arról, hogy 2011. február 12-én, 18:00 órai kezdettel a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, immáron 11. alkalommal rendezi meg a Hagyományos Nemzetközi Üzleti Találkozót és Kamarai Bált, melyen Iskolaközpontunk igazgatói, Szügyi György és Szügyi Györgyné is részt vesznek.

Euro Crafts 21 projekt záró rendezvény a Kamarában!

Tisztelt Partnerünk!

A Csongrád Megyei Kereskedelmi es Iparkamara 2010. december 6-án (hétfő), 15:00 órától a Kamarai Székházban tartja az Euro Crafts 21 projekt záró rendezvényét. A projektben résztvevő trénerek - Szügyi György, az Euromenedzser Tanácsadó es Képzési Központ igazgatója, Siposné Magony Maria, kamarai szakképzési tanácsadó, és Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna, kamarai projektmenedzser - bemutatják a két éves, Leonardo szakképzési innováció transzfer projekt eredményeit és megosztják tapasztalataikat egymással.


Üdvözlettel

A szervezeti kommunikáció hatékonyságát növelő módszerek és a sikeres csapatépítés

Tisztelt Partnerünk!A Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában tart előadást Szügyi György:
A szervezeti kommunikáció hatékonyságát növelő módszerek és a sikeres csapatépítés

Helyszín: SKIK székház (Kaposvár, Anna u.6.) II.emeleti tanácsterem
Időpont: 2010-06-09 10:00 - 15:30Program:
 

Kamarai bál

Tisztelt Partnereink!
Ezúton szeretnénk invitálni Önöket az idén is megrendezésre kerülő Hagyományos Nemzetközi Üzleti Találkozóját és Kamarai Báljára. A bál a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában Szegeden, a Párizsi krt. 8–12. szám alatt lesz megrendezve, 2010. február 20-án, 1800-tól.

Kresz továbbképzés a Kamarában, a 2010-es módosításokról...

Tisztelt Partnereink!Ezúton szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a következő, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett programot:

"Közlekedési továbbképzés a KRESZ 2010-es módosításairól"


2010. január 1-jétől életbe lépett a magyar közúti közlekedést szabályozó KRESZ-módosítás.
Az új szabályokról közlekedési továbbképzést tart a Kamara 4-es számú Közlekedési Osztálya.

A rendezvény előadója: Dobó István,
Feliratkozás RSS - megye csatornájára