Magyarul In English
Címlap

riport

Újabb riport az Orient Rádióban!

Dr. Dudás Ferenc, a közigazgatás szakértője egy szakmai stúdió-beszélgetés keretében beszélgetett Szügyi Györggyel 2017.10.26.-án.

A ma kihívásai és adekvát válaszaink - Szügyi György riportja
Szügyi György - az Euromenedzser Kft. vezérigazgatója - "A ma kihívásai és adekvát válaszaink" címmel adott riportot a Rádió Orient online műsorában.

A szakmai disputa keretén belül megtudhattuk, hogyan motiválhatjuk a különböző generációk tagjait és hogyan tudjuk a jelen kor információt hatékonyan és adekvátan feldolgozni.

A ma kihívásai és adekvát válaszaink - Szügyi György riportjaSzügyi György
- az Euromenedzser Kft. vezérigazgatója - "A ma kihívásai és adekvát válaszaink" címmel adott riportot a Rádió Orient online műsorában.

A szakmai disputa keretén belül megtudhattuk, hogyan motiválhatjuk a különböző generációk tagjait és hogyan tudjuk a jelen kor információt hatékonyan és adekvátan feldolgozni.


A beszélgetést Dr. Dudás Ferenc a közigazgatás szakértője, az Orient Rádió elismert műsorvezetője moderálta.

Még nem hallotta?


Az első magyar klaszter, mely elnyerte az Európai Klaszter Kiválóság Arany fokozatát, a szegedi székhelyű ArchEnerg Nemzetközi Megújuló Energetikai és Építőipari Innovációs Klaszter, és ezzel bekerült Európa legjobbjai közé.

Szügyi György a klaszter alelnöke a Rádió 88-nak elmondta, a szakmai minősítő szervezet Európa hatvankét legjobbja közé sorolta a megújuló energia és az építőipari innováció határterületeivel foglalkozó klasztert. Hozzátette, a díj lehetővé teszi, hogy növeljük a klaszter és térsége vonzerejét, így a helyi gazdaság élénkülését várják tőle.

Rádió 88 riport Szügyi Györggyel - ArchEnerg Klaszter - Európai Klaszter Kiválóság arany fokozataAz  első magyar klaszter, mely elnyerte az Európai Klaszter Kiválóság Arany fokozatát, a szegedi székhelyű ArchEnerg Nemzetközi Megújuló Energetikai és Építőipari Innovációs Klaszter, és ezzel bekerült Európa legjobbjai közé.

Szügyi György online riportja a Rádió Orientben!


"A burnout szindróma, avagy hogyan előzzük meg a kiégést? "


Szügyi György - az Euromenedzser vezérigazgatója és a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság elnöke - "Hogyan előzzük meg a kiégést?" címmel adott riportot a Rádió Orient online műsorában.

A bő egy órás szakmai riportból megtudhattuk, hogy hogyan kezelhető és előzhető meg a munkahelyi stressz és a kiégés, illetve mit tudunk tenni a pozitív célkitűzések érdekében.

Szügyi György online riportja a Rádió Orientben!


"Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen"

Szügyi György - az Euromenedzser vezérigazgatója - "A Klaszterek a jövő lehetőségei?" címmel adott riport a Rádió Orient online műsorában.

A bő egy órás szakmai riportból megtudhattuk, hogy milyen a sikeres Klaszter, és a klasztermenedzsment.

A beszélgetést Dr. Dudás Ferenc a közigazgatás szakértője, az Orient Rádió elismert műsorvezetője moderálta.

Módszerek és vezetői szerepek a változásmenedzsmentben


A mai világ tele van változásokkal, melyeket elkerülni lehetetlen, vezetőként pedig az első lépés, hogy elfogadja az ember ezt a tényt. Hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni, s milyen módszertanok segítenek ebben, arról Szügyi György beszélt a Rádió Orient műsorában.

Szügyi György online riportja a Rádió Orientben!


"A sikerhez vezető út, avagy Sikeres Vezető - Sikeres Szervezet - Sikeres HR" mottóval folytatott szakmai beszélgetést Szügyi György - az Euromenedzser vezérigazgatója - Budapesten, a Rádió Orient stúdiójában közvetlenül a  brüsszeli útja után.

Ez a rendkívüli szakmai disputa a korábbi Sikerakadémia folytatása, melynek jelenlegi témája a HR és az ehhez kapcsolódó változásmenedzsmentről,  illetve a sikeres HR-menedzsment eszközeiről szólt, mindez  a közszolgálat aspektusában megvilágítva.

Szügyi György online riportja a Rádió Orientben!


A sikerhez vezető út, avagy Sikeres Vezető - Sikeres Szervezet - Sikeres HR mottóval adott riportot Szügyi György - az Euromenedzser vezérigazgatója - Budapesten, a Rádió Orient stúdiójában közvetlenül a  brüsszeli útja után.

Ez a rendkívüli szakmai disputa a korábbi Sikerakadémia folytatása, melynek jelenlegi témája a HR és az ehhez kapcsolódó ismeretátadásról illetve a sikeres HR-menedzsmentről szólt, mindez  a közszolgálat aspektusában megvilágítva.

Oldalak

Feliratkozás RSS - riport csatornájára